Egyedi kertszépítés Farbex univerzális elasztikus festékkel

Egyedi kertszépítés Farbex univerzális elasztikus festékkel

Bármennyire rendezett is a kertünk, biztosan találunk benne olyan részt, ami oda nem illő, mint például egy lemezhordó vagy víztartály. Egyik kedves vásárlónk ugyanezzel a problémával keresett fel minket: kissé „ipari” jellegű IBC tartályát szerette volna szebbé varázsolni, ebben kérte a segítségünket.

Mivel egy kültéri, műanyag felületről van szó, bátran ajánlottuk neki a Farbex Rubber Paint univerzális elasztikus festéket, amellyel megszabadult a víztartály unalmas, a kerti környezetbe nem illő színétől.

Mivel nem nagy felületről van szó, azt ajánlottuk, hogy csiszolópapírral képezzen tapadó pontokat a tartályon, hogy a festék tapadása tökéletes legyen.

Ezt követően a festék felvitele már egyszerű művelet volt, az elasztikus anyagnak köszönhetően az egyenetlenebb felületeket is remekül lefedte. Kellemes zöld színben remekül illeszkedik a kert összképéhez.

„Nagyon elégedett vagyok a Farbex Rubber Paint univerzális elasztikus festékkel (zöld)! Rendkívül jól tapadt még a nem porózus felületre is, rendkívül gyorsan szárad és könnyen felhordható volt a felületre! Kiváló lett a végeredmény!”

IBC tartály festése

kertszépítés Farbex univerzális elasztikus festékkel

 
Címkék:

A legfrissebb hírekért kövess minket a Facebookon is!