Cégbemutató

Paint Partners Kft-t 2017-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy az MC Polysan Ltd. által gyártott festékeket és lakkokat az Európai Unió, több országában forgalmazzuk.

Az MC “POLYSAN” Ltd. 2003-ban jött létre, és jelenleg a legnagyobb és legkorszerűbb festék és lazúrokat gyártó cég Ukrajnában. 

A Paint Partners 2018. januárjában 5 évre szóló, kizárólagosságot biztosító exkluzív szerződést kötött a gyárral Magyarország területére. Ezzel a szerződéssel kölcsönösen biztosítva egymást a hosszútávú, építkező munkához szükséges és nélkülözhetetlen háttérről.

Az MC Polysan által gyártott termékek Ukrajna egész területén kaphatók, emellett jelen vannak az összes volt Szovjetunió országaiban, pl. Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Örményországban, Grúziában, Moldovában stb. 

Az EU tagországok közül már 5 éve elérhetőek a termékek a Baltikum országaiban: Lettország, Litvánia, Észtország, és néhány éve Szlovákiában, Csehországban. 

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi és szakmai követelményeknek, a teljes gyártási folyamat rendelkezik ISO 9001- es minőség tanúsítvánnyal.

A Paint Partners azt a célt tűzte ki, hogy megismertesse a hazai piac szereplőit, az üzleteket, a festő szakembereket és kivitelezőket az MC Polysan által gyártott kiváló minőségű, kipróbált és külföldön már bizonyított festékekkel és lakkokkal –  különös tekintettel a gyártó innovatív, a festékek piacán egyedülálló termékére a Farbex „Rubber Paint” univerzális elasztikus festékre.

Zsámbok Tamás
Ügyvezető

Amennyiben kapcsolatba kíván velünk lépni, vagy kérdése van, keressen minket Elérhetőségeinken