Első tematikus katalógusunk a kültéri fafelületek kezelésében nyújt segítséget

Az egyre növekvő igények igényeknek eleget téve, a Paint Partners elkészítette az első tematikus katalógusát. Ebben azok az anyagok kerülnek bemutatásra, amelyeket a külső fafelületek kezeléséhez ajánlunk.

Kültéri fafelületek védelme

A kültéri fafelületek legnagyobb ellenségei a napsugárzás és a nedvesség. Ápolásuk éppen ezért az év egészében fontos feladat. A hatékony védelem érdekében vékony- és vastag lazúrjainkat UV szűrővel láttuk el.

VIZES BÁZISÚ VASTAGLAZÚR UV-SZŰRŐVEL

Az „Acrylic Woodcare Product” vizes bázisú vastaglazúr egy ELIT minőségű favédőszer, a fa penészedése és korhadása ellen. A termék 9 népszerű színben elérhető, fényes felületet képez a fán.  Széles felhasználhatósága miatt méltán népszerű, ajánljuk többek közt:

  • épület homlokzatok,
  • kerítés elemek,
  • teraszok,
  • erkélyek,
  • ajtó- és ablakkeretek,
  • bútorok stb. ápolására és festésére.

 

Egy festék, számtalan lehetőség

SZUPER ELASZTIKUS UNIVERZÁLIS FESTÉK A-Z-IG

A „Farbex Rubber Paint” szuper elasztikus univerzális festék egy különleges tulajdonságokkal rendelkező prémium minőségű, matt hatású festék. Az így kezelt felület nem csak mosás álló, de kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak is.

A gyalult vagy fűrészelt fafelületen túl alkalmazható farostlemezen, furnéron és OSB lapon is. A széles körű felhasználást a festék kiváló tapadóképessége teszi lehetővé.

 

Tematikus katalógusunk elérhető weboldalunk oldalsávjában, vagy ide kattintva:
Katalógus megtekintése

 
Címkék:

A legfrissebb hírekért kövess minket a Facebookon is!