Újabb csodás referenciával gazdagodtunk

Újabb csodás referenciával gazdagodtunk

Lajosmizse, Fekete István Általános Iskola előtti járda. Szülők, tanárok, gyerekek közös erővel hozták létre ezt a csodálatos, szemet gyönyörködtető járdafestést, ami úgy néz ki, mintha egy élménypark lenne.

Bár a Farbex Rubber Paint hivatalosan nem ajánlott járófelületek festéséhez, de egy véletlen szerzett tapasztalat mégis azt sugallja, hogy néha érdemes megpróbálni. Pláne úgy, hogy gyönyörű kész színei vannak, illetve ami nincs, azt is könnyen kikeverhető.

 
SZUPER ELASZTIKUS UNIVERZÁLIS FESTÉK A-Z-IG

Farbex „Rubber Paint” univerzális elasztikus festék

 

A „spontán” tapasztalat a kecskeméti Gemino festékszakkereskedés üzletében történt, ahol nem sokkal a nyitás előtt véletlenül leesett egy Ilyen festék. Természetesen megpróbálták azonnal feltakarítani, de egy nagy folt esetében ezt már nem lehetett. A folt a bejárattól néhány méterre nagy számban fogadta a betérő érdeklődőket, vevőket és mégis, egy év után is, dacára a rendszeres takarításnak és jelentős forgalomnak határozottan látszott. Ennek a nem várt tapasztalatnak köszönhetően a Gemino munkatársai a Farbex Rubber Paint-et ajánlották ehhez a munkához.

A teljes festési munka során, korábbi, megmaradt festékek is fel lettek használva.

Mindenkinek, aki részt vett ebben a munkában gratulálunk a csodás végeredményhez!


A Gemino Kft. elérhetősége:

 
Címkék: