Farbex “Mattlatex” univerzális falfesték

2,032Ft9,398Ft

Megnövelt tartósságot és kopásállóságot biztosít a festett burkolatnál. Ellenáll az intenzív ismételt mosásnak (nedves kopásállóság – 1 osztály a DSTU EN 13300 szerint). Ellenáll az időjárásnak és a nedvességnek. A felület nagy páraáteresztő képességét biztosítja (a DSTU EN 1062 szerint). Olyan matt felületet hoz létre, amely teljes mértékben lehetővé teszi a falak “lélegzését”. 

Hatékonyan elrejti a mikro-repedéseket a festett felületeken, akár kültéren is. Nagy a fedőképessége. Könnyen alkalmazható, festés közben nem „permetez”. Színezhető, „kézi” színező pasztákkal, vagy színkeverő géppel.

TömegN/A
Kiszerelés

1,4 Kg, 7 Kg

Szín

fehér

Kiürítés
Webáruház főoldal →

Leírás

Felhasználhatóság

Beltéren, ásványi anyagok (vakolat, gitt, tégla, beton), gipsz és fa felületeken, tapéták papír- és üvegszálas alapon történő festésére, valamint kültéren az épületek homlokzatainak festésére.

Ajánlott falak és mennyezetek festésére száraz és nedves helyiségekben akár nagyüzemi terhelés mellett, valamint olyan felületeknél, amelyek nagy kopás- és mosásállóságot igényelnek (irodai és lakóhelyiségek, szállodák, éttermek, üzletek, orvosi, óvodai és oktatási intézmények, középületek), valamint lakó-, ipari, igazgatási, kereskedelmi, raktári épületeknél.

Szükséges mennyiség / réteg120-150 g / m 2
OldószerVíz
Az alkalmazás, felvitel módjaHengerrel, ecsettel vagy „fújással”
Száradási idő (23 °C, 50% relatív páratartalom)Legfeljebb 1 óra
Fényes (DSTU ISO 2813)Matt, legfeljebb 5 GU 85 ° -on
A száraz film vastagsága50-100 μm
Részecske méretlegfeljebb 30 mikron
Páraáteresztő képesség (EN ISO 7783-2)legalább 150 g / (m 2 * nap)
Mosásállóság, mikron (DSTU ISO 11998)<5 (200 ciklus után)
Szavatossági idő24 hónap
Kiszerelés1,4 kg, 7 kg, 14 kg
SzínFehér
SzínezhetőségLehetséges